Το Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους Σας Αποτυγχάνει;

Όταν προσπαθείτε να χάσετε λίποςΑποτυγχάνεις στο πρόγραμμά σου, ή το πρόγραμμά σου σε αποτυγχάνει; Στη σημερινή κοινωνία είναι γνωστό ότι έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας. Το αστείο είναι ότι υπάρχει τεράστια τρέλα γυμναστήριο συμβαίνει, καθώς και. Υπάρχουν κέντρα Υγείας και κέντρα απώλεια βάρους σχεδόν σε κάθε γωνιά του δρόμου και όλοι όσοι ξέρω που κάνει σήμερα κάποια μορφή άσκησης με στόχο την απώλεια βάρους. Εάν η διατροφή και η άσκηση είναι η απάντηση για την απώλεια βάρους, και αν η πλειοψηφία του πληθυσμού συμμετέχει σε άσκηση, γιατί είμαστε ακόμα λίπος;

Είναι επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν την πειθαρχία να ακολουθούν ένα πρόγραμμα;

Είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα από αυτά τα προγράμματα γίνονται διαφορετικά από εκείνους που αποκομίζουν τα οφέλη της διατροφής και της άσκησης; Ίσως, Ίσως Όχι! (https://mprdg.com/gr/αδυνατισμα/) Ή ίσως είναι τα τρέχοντα προγράμματα απώλειας βάρους και διατροφής που μας αποτυγχάνουν.

Σε μια πρόσφατη μελέτη 96% όλων των προγραμμάτων απώλειας βάρους απέτυχε να βοηθήσει ακόμη και εκείνοι που ήδη ταιριάζει χάνουν βάρος και να το κρατήσει μακριά. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι το 95% όλων των ανθρώπων που έχασαν βάρος κέρδισε το βάρος πίσω σε ένα ανησυχητικό ποσοστό.

Σήμερα από τα μέσα ενημέρωσης σας είναι βομβαρδιζόμαστε με προγράμματα απώλειας βάρους που είναι γεμάτα με BS και μεγάλη υπόσχεται να δώσει την άρπαξαν κοιλιακούς που πάντα ήθελε, ή εκείνους περιποίησης ψωμάκια, τους γοφούς και τους μηρούς ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτά τα προγράμματα υποστηρίζονται με λαμπρή διαφημίσεις μάρκετινγκ και διαφημίσεις για να σας κρατήσει σε σύγχυση, αυτή είναι η πρόθεσή τους. Αλλάζουν την αντίληψη του προϊόντος τους για να σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι κάτι που δεν είναι.

Για παράδειγμα: πηγαίνετε στο τοπικό σουπερμάρκετ και αρπάξτε ένα μπουκάλι Slim-Fast (ένα αποδεδειγμένο ποτό απώλειας βάρους). Τώρα πήγαινε στο νησί των ποτών και πάρε ένα γιού-Χου.

Τώρα συγκρίνετε τις ετικέτες των τροφίμων του καθενός

Η άσκηση είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλΕίσαι περίεργος να δεις τι θα βρεις; Θα σου πω! Αυτό μπορεί να του Slim-Fast που εγγυάται να είναι η απάντηση σε όλες σας απώλεια βάρους πρέπει τελικά να είναι τίποτα περισσότερο από μια πιο ακριβή έκδοση του το κλασικό Yoo-hoo. Τα συστατικά είναι κυρίως τα ίδια.

Και η άσκηση; Ένα άλλο παράδειγμα: η θερινή ώρα είναι γύρω από τη γωνία και θα πρέπει να έχετε την παραλία έτοιμο σώμα. Μπορείτε βιασύνη πάνω στο κατάστημα και να πάρει την τελευταία έκδοση του περιοδικού «muscle & fiction». Ακριβώς εκεί στο εξώφυλλο με μεγάλα έντονα κόκκινα γράμματα αναφέρει, «σχισμένοι κοιλιακοί σε 15 ημέρες». Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει πλέον την προσοχή σας και να σκέφτομαι ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αυτό το περιοδικό, να εκτελέσει τη ρουτίνα σε αυτό το άρθρο για τις επόμενες 15 ημέρες, και θα έχετε μια καταπληκτική σειρά από κοιλιακούς σανίδα μπουγάδας.

Έτσι ξεκινάτε τη ρουτίνα και μετά από τις πρώτες 5 ημέρες βλέπετε μια ολόκληρη ίντσα βγαίνει από τη μέση σας. Ωστόσο, την ημέρα 8 μόνο ¼ ιντσών, και την ημέρα 15 μπορείτε να βρείτε τη μέτρηση της μέσης σας είναι ακριβώς πίσω στο σημείο όπου ξεκινήσατε χωρίς σμιλευμένο έξι πακέτο. Γιατί αυτό; Ήταν ελαττωματική τεχνολογία. Το πρόγραμμα εγγυάται αποτελέσματα με άσκηση και μόνο. Σε παραπλάνησαν για να πιστέψεις ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το πρόγραμμα άσκησης που παρέχεται. Αλλά είπαν ψέματα.

Η άσκηση είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ

Τώρα που ξέρουμε ότι είναι λανθασμένη η τεχνολογία που έχει εμποδίσει την απώλεια βάρους τους στόχους, ας μάθετε πώς να αρχίσετε να πάρει πραγματικά αποτελέσματα με το πρόγραμμά σας.

Εδώ είναι πέντε μου δεν αποτυγχάνουν στρατηγικές που εφαρμόζω σε όλους τους πελάτες μου προγράμματα απώλειας λίπους:

Προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα ανθρωπίνως δυνατό, είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί αυτό που αποκαλώ «υποστηρικτική διατροφή». Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για την τελευταία «fad διατροφή» ή πρόκειται για την κλασική διατροφή λιμοκτονίας. Υποστηρικτική διατροφή σημαίνει απλά ότι θα πρέπει να φάτε για να υποστηρίξει το στυλ ζωής σας και τις απαιτήσεις της σωματικής άσκησης. Αντί για καταμέτρηση θερμίδων ή να προσπαθεί να χώσει το ένα περιοριστικό πρόγραμμα διατροφής, προσπαθήστε να καταναλώνετε ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που σας επιτρέπει να φάτε τα τρόφιμα που θα υποστηρίξει την καθημερινή σας ενεργειακές ανάγκες και τους στόχους άσκησής σας.

Εδώ είναι μερικές γενικές κατευθυντήριες γραμμές;

Είναι επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν την πειθαρχία να ακολουθούν ένα πρόγραμμα;

* Προσπαθήστε να καταναλώνετε ένα γεύμα κάθε 3-4 ώρες
* Πιείτε ½ το σωματικό σας βάρος σε ουγγιές νερού κάθε μέρα
* Προσπαθήστε να καταναλώσετε μια πρωτεΐνη, αμυλούχα ή ινώδη υδατάνθρακες, και ένα λίπος σε κάθε γεύμα
* Αποφύγετε τα απλά σάκχαρα
* Αποφύγετε / ελαχιστοποιήστε τα κορεσμένα λίπη & αποβάλτε τα υδρογονωμένα έλαια
* Αποβάλτε τα προϊόντα που γίνονται από το αλεύρι (π.χ. – ψωμί, ζυμαρικά, μπισκότα, κέικ, κουλούρια κ. λπ…)
* Πάρτε μια πολυ-βιταμίνη σε καθημερινή βάση
* Πάρτε 3-6 γραμμάρια ιχθυελαίου / λιναρόσπορων ελαίων καθημερινά
* Προσπαθήστε να καταναλώσετε 1-2 μερίδες ή περισσότερο πράσινο τσάι
* Ενσωμάτωση διάστημα με βάση καρδιο-είμαι θα ανακατεύετε αέριο στη φωτιά σε αυτό το ένα!

Η μακροχρόνια αερόβια δραστηριότητα σταθερός-κατάστασης είναι αντίθετη παραγωγική για την παχιά απώλεια. Πάρα πολύ σταθερή δραστηριότητα θα κάνει περισσότερη ζημιά από ό, τι καλό όσον αφορά την απώλεια λίπους. Άσε με να σου εξηγήσω. Όταν εκτελείτε σταθερή κατάσταση αερόμπικ για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό (κάψετε θερμίδες), και ακόμη και να κάψει ένα υψηλότερο ποσοστό των θερμίδων από λίπος.

Αυτά είναι και τα δύο καλά πράγματα

Ωστόσο, μετά τη διακοπή της ότι η περίοδος της άσκησης το μεταβολικό ρυθμό σας πηγαίνει πίσω στην αρχική του κατάσταση, και το ποσοστό του λίπους θερμίδες είναι μόνο σε σχέση με το πόσες θερμίδες έχετε καεί. Και μακροπρόθεσμα θα μειώσετε πραγματικά υπόλοιπο μεταβολικό ρυθμό σας (ποσό των θερμίδων που καίγονται σε κατάσταση ηρεμίας).

Τώρα συγκρίνετε τις ετικέτες των τροφίμων του καθενόςΓια παράδειγμα, ας πούμε ότι βγαίνεις έξω και τρέχεις ένα μίλι που σου παίρνει 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτών των 15 λεπτών ο μεταβολικός σας ρυθμός αυξάνεται και καίτε 200 θερμίδες, με το 35% αυτών που προέρχονται από το λίπος. Ακούγεται πολύ καλό, έτσι δεν είναι; Αλλά περίμενε, την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε αυτά τα 15 λεπτά θα κάψετε μόνο 150 θερμίδες με το ίδιο το 35% προέρχεται από λίπος.

Τώρα έχετε 2 επιλογές, τρέχει περισσότερο ή να τρέξει πιο γρήγορα. Η επιλογή θα σας αφήσει να κάνει ατελείωτες ώρες καρδιο για να πάρετε το ίδιο αποτέλεσμα, η επιλογή 2 θα σας αφήσει να τρέχει τον εαυτό σας στο έδαφος, και σε κάποιο σημείο θα πρέπει να ενσωματώνουν και τις δύο επιλογές. Αυτό θα οδηγήσει τον καθένα στο φόβο της άσκησης συνολικά.

Εναλλακτικά, αν εκτελέσετε ένα αναερόβιο διάστημα με βάση το πρόγραμμα, μπορείτε να αποκομίσετε τα ίδια οφέλη συν περισσότερα. Πρώτον, τι είναι η αναερόβια εκπαίδευση διάστημα; Αναερόβια διάστημα της κατάρτισης είναι απλά επιδίδονται σε υψηλής έντασης άσκηση (δηλαδή-σπριντ όσο το δυνατόν γρηγορότερα), ακολουθούμενη από χαμηλότερης έντασης άσκηση (δηλαδή-το περπάτημα ή το τρέξιμο).

Χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα 15 λεπτών όπως παραπάνω, χρησιμοποιώντας αυτό το είδος πρωτοκόλλου θα αυξήσετε το μεταβολικό σας ρυθμό και θα κάψετε περισσότερες συνολικές θερμίδες κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ χρησιμοποιείτε λιγότερο ποσοστό από το λίπος. Έτσι θα προτιμούσατε να κάψετε 200 θερμίδες με 35% που προέρχονται από το λίπος, ή θα προτιμούσατε να κάψετε 300 θερμίδες που προέρχονται από περίπου 20% -25% που προέρχονται από το λίπος.

Στην κορυφή του να πάρει περισσότερα θερμιδική έγκαυμα στο ίδιο χρονικό διάστημα, όταν ολοκληρώσετε την αναερόβια χρονικό διάστημα με βάση την εκπαίδευση σας μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για 12-24 ώρες μετά σου κάνει. Αυτό σημαίνει ότι θα κάψει περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα σε κατάσταση ηρεμίας με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους/λίπους.

Όταν προσπαθείτε να χάσετε λίπος

θα πρέπει να συμμετέχουν σε ένα δομημένο πρόγραμμα κατάρτισης αντίστασης. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε όταν πρόκειται για απώλεια λίπους είναι ότι όσο περισσότερο μυ έχετε, τόσο περισσότερο λίπος θερμίδες καίτε όλη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε μυς στο σώμα σας είναι με την άρση βαρών. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει ένας επαγγελματίας οικοδόμος σώμα, αλλά έχετε βάρη άρει με την πρόθεση της προσθήκης κάποια ποιότητα πυκνό μυ.

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε μηχανή ή εκτελώντας ενιαία κοινή ασκήσεις τύπου απομόνωσης (π.χ. – bicep μπούκλες) δεν θα το κόψει. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε το μυ και να καψει το λίπος, εκτελώντας πολυ-κοινές κινήσεις όπως καταλήψεις, βαθιά καθίσματα, κάμψη, ώθηση, τράβηγμα και τη συστροφή. Με τη χρήση αυτών των τύπων των κινήσεων θα πάρετε περισσότερο κτύπημα για το buck σας, που σημαίνει ότι θα κάψει περισσότερες θερμίδες, αύξηση της δύναμης, και να χτίσει περισσότερους μυς από κάθε τύπο της απομόνωσης ή της άσκησης μηχανή.

Το Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους Σας Αποτυγχάνει;Ορισμός επιτεύξιμων και μετρήσιμων στόχων. Ρύθμιση ένας εφικτός στόχος θα βοηθήσει να σας παρακινήσει, καθώς και σας επιτρέπουν να δείτε ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ. Θα πρέπει να ορίσετε ένα συγκεκριμένο στόχο ώρα και να προγραμματίσετε το πρόγραμμά σας γύρω από εκείνη την ημερομηνία. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδο, καθώς και να σας κρατήσει κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Βλέπω πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος να γίνει λιμνάζει γιατί δεν έχουν αυτή την προθεσμία. Δίνοντας στον εαυτό σας ένα συγκεκριμένο χρόνο για να χάσει » X » ποσό του βάρους, θα σας κρατήσει κινείται προς τα εμπρός χωρίς στάση.

Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που είναι πιο επιτυχής στην απώλεια βάρους όλα έχουν ένα πράγμα κοινό. One-on-one συμβουλευτική από έναν επαγγελματία, όπως ένα προσωπικό γυμναστή. Με την καθοδήγηση και την υποστήριξη ενός ειδικευμένου επαγγελματία fitness θα εξασφαλίσει τη σωστή προγραμματισμό, την εφαρμογή, και την οδηγία ενός προσανατολισμένου προς τα αποτελέσματα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *